Szolgáltatásaink

Autószerelés

A használat során bizony az idő nyomot hagy autónkon is. Idővel gyakrabban jelentkeznek kisebb-nagyobb hibák, amik sok bosszúságot okoznak. Az előírt karbantartások időben való elvégzésével sok kellemetlenséget elkerülünk, megkíméljük magunkat a nagyobb kiadásoktól, autónkat pedig biztonságos állapotban tudhatjuk. Kollégáink az autószerelésben nagy tapasztalattal rendelkeznek, örömmel segítenek.

  Fényezés

  A fényezés aprólékos előkészítés után hőkamrában történik, ami hozzájárul a tökéletes végeredményhez. 

  Műhelyünkben a legjobb minőségű festékekkel, vizesbázisú technológiávalszámítógépes színkeveréssel dolgozunk. Mindez biztosítja, hogy az általunk javított gépkocsiján a korábbi sérülések észrevehetetlenné válnak.

  Cégünk nem csak apróbb sérülések javítását végzi. Lehetőség van akár a teljes autó fényezésére is.

  Gumiszerelés

  A biztonságos és komfortos utazáshoz nem mindegy milyen abroncs kerül a kerékre! Az autóguminak különböző követelményeknek kell megfelelniük. Ilyen pl. a tapadóképesség, defekttűrő képesség, alacsony zajszint, fékezőerő továbbítása az úttest felé. 

  A használat során pedig előfordulhat, hogy megsérül a gumiabroncs és ilyenkor ereszti a levegőt. Ez sok esetben javítható, ami költségkímélő módszer a környezetvédelmi szempontok mellett.

  Jégkár javítás

  A szélsőséges időjárás miatt egyre gyakoribbak a jégesők ami az év bármely szakaszában előfordulhatnak. A dió, vagy akár teniszlabda méretű jégdarabok bizony komoly horpadást eredményeznek autónkon. Hasonló sérülést okoznak a lehulló faágak, felpattanó kő, nekiütköző tárgyak( ajtó rányitása, bevásárlókosár…).

  Ha már megtörtént a baj, akkor sem helyrehozhatatlan a kár, hiszen a fényezés nélküli jégkár javítás, valamint horpadás javítás technológiánknak köszönhetően autója visszanyeri eredeti, gyári állapotát. 

  Karosszéria lakatolás

  Gépjárműveink folyamatosan sérülnek nemcsak balesetben, hanem  érik őket az időjárás viszontagságai még akkor is, ha van garázsunk. A téli sós latyak, a nyári tűző napsütés mind nyomot hagy. Lassíthatjuk az elöregedési folyamatot gondos odafigyeléssel. A megjelenő korrodációt minél hamarabb javíttassuk, így kisebb költséggel jó karban tarthatjuk járművünket!

  A karosszériajavítások során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, legyen szó apró esztétikai hibáról, szélvédő cseréről vagy lézervezérelt húzatópados nagyjavításról.

  Klíma javítás

  Autónk klímája évente legalább egyszer tisztításra szorul. Ezzel elkerüljük a kellemetlen szagokat, a baktériumok elszaporodását és a velük együtt járó fertőzéseket. Csökken a klímaberendezés meghibásodásának esélye, aminek utólagos javíttatása költséges lehet.

  Az autóklíma javítása után újra kellemes, tiszta levegőt biztosít Önnek utazáskor autója hűtőrendszere.

  Műszeres diagnosztika

  A műszeres diagnosztika a jármű fedélzeti számítógépén jelentkező információk, hibaüzenetek felderítése. Előnye, hogy a problémák már nagyon kezdeti állapotban észlelhetők, beazonosítható a helyük, mértékük, okuk. Ezzel a néhány perces vizsgálattal pénzt és időt takarítunk meg. Azonnal látszik, hol kell alkatrészt cserélni, valamit állítani, így jelentősen javul a szervizelés időtartamaeredményessége és csökken az emberi tévedés esélye.

  Minden egy helyen

  • Töltés
  • Klímagáz feltöltés
  • Beépítés
  • Olajbetöltés
  • Ellenörzés

  Nem találta meg amit keresett?

  Hívjon fel minket és segítünk!

  Nem találta meg amit keresett?

  Hívjon fel minket és segítünk!

  Megközelítés: Az M0-ás körgyűrűt Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijáratnál hagyjuk el, utána a körforgalomban a harmadik kihajtón Káposztásmegyer tábla irányába hajtson tovább a Nádas utcán.

  Majd a második körforgalomnál szintén a harmadik kijáraton haladunk tovább a Nádas utcán Dunakeszi irányába, amit a harmadik körforgalom második kijárójánál hagyunk el.

  A körforgalomból kijövet kb. 50 méter után balra fordulunk a Pallag utcába, ahol jobb kéz felé megérkezünk az autószalonhoz.