Használtautó értékesítés

LUXUS- ÉS KÖZÉPKATEGÓRIÁS AUTÓK ÉRTÉKESÍTÉSE

Gépjármű kereskedelmi részlegünk 2006.-ban alakult, fiatal, használt prémium-, és közép kategóriájú gépjárművek beszerzésével, és értékesítésével foglalkozik. Átfogó, színvonalas szolgáltatást kínálunk minden esetben, személyre szabottan Ügyfeleink részére. Munkatársaink szakértelme, valamint a termékek és szolgáltatások kínálatának folyamatos bűvölése által, képesek vagyunk egy kézből kínálni megoldásokat a tanácsadástól, vagy akár az adott jármű kiválasztásától, kezdve a finanszírozáson, biztosításon át egészen az üzembe helyezésig.

 

Értékesítés nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 09:00 – 18:00
Szombat:            10:00 – 14:00
Vasárnap:           Zárva

Elérhetőségek:

Soós Attila

Tel: +36-70/703-0951
soos.attila@idealauto.hu

Minden egy helyen

    • A teljes körű biztosítási kárügyintézés
    • Horpadás javítás
    • Jégkár javítás

Nem találta meg amit keresett?

Hívjon fel minket és segítünk!

Nem találta meg amit keresett?

Hívjon fel minket és segítünk!

Megközelítés: Az M0-ás körgyűrűt Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijáratnál hagyjuk el, utána a körforgalomban a harmadik kihajtón Káposztásmegyer tábla irányába hajtson tovább a Nádas utcán.

Majd a második körforgalomnál szintén a harmadik kijáraton haladunk tovább a Nádas utcán Dunakeszi irányába, amit a harmadik körforgalom második kijárójánál hagyunk el.

A körforgalomból kijövet kb. 50 méter után balra fordulunk a Pallag utcába, ahol jobb kéz felé megérkezünk az autószalonhoz.