Rólunk

IDEÁL AUTÓ – „AZ ÖN IDEÁLIS AUTÓS PARTNERE”

-TANÁCSOL-ELAD-VÁSÁROL-KARBANTART SZÍVVEL-LÉLEKKEL-

Az Ideál Autó egy 2012 májusában megnyílt, komplex szolgáltatásokat nyújtó márka független autószalon, és szerviz.

Az épület egy 1,5 hektáros területen áll, a közigazgatásilag Dunakeszihez tartozó Ipari Park határain belül, a 2120 Dunakeszi, Pallag u. 13. szám alatt. A komplexum, mely magába foglalja a szalonokat, irodarészlegeket és a szervizt, egy 3500m2-es épületben kapott helyet. Ügyfeleink kényelmét szolgálja az épület előtt kialakított ingyenesen használható 50 darab külső, valamint a telephelyen kialakított 100 darab belső parkoló. Az elölnézetből egymástól jól elkülönülő három szalonrész, a belső részen egybenyitott, és teljes átjárhatóságot biztosít. A hozzánk ellátogató ügyfeleket barátságos légkör fogadja, ahol a szervizben eltöltött várakozási időt, egy kellemes környezetben elfogyasztott kávé, vagy akár az ingyenesen használható vezeték nélküli internet teszi kellemesebbé. Klímatizált bemutatótermünkben, különböző szemléltető lehetőségek segítségével, közelebb vihetjük Önhöz a megfelelő modellt, melynek kiválasztásában szakképzett értékesítő kollégáink állnak rendelkezésére.

Gépjármű kereskedelmi részlegünk 2006.-ban alakult, fiatal, használt prémium-, és közép kategóriájú gépjárművek beszerzésével, és értékesítésével foglalkozik. Átfogó, színvonalas szolgáltatást kínálunk minden esetben, személyre szabottan Ügyfeleink részére. Munkatársaink szakértelme, valamint a termékek és szolgáltatások kínálatának folyamatos bűvölése által, képesek vagyunk egy kézből kínálni megoldásokat a tanácsadástól, vagy akár az adott jármű kiválasztásától kezdve a finanszírozáson, biztosításon át egészen az üzembe helyezésig. Állandó, folyamatosan megújuló raktárkészletünk mellett, nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink egyedi igényei alapján kiválasztott gépjárművek beszerzésével, melynél legfontosabb alapelvünk a minőség és a megbízhatóság. Szolgáltatásaink körét bővíti: a kiválasztott gépjármű szállítása, a teljes körű vámügyintézés, vizsgáztatás, forgalomba helyezés, melynek eredményeképpen, ügyfeleink teljesen egészében a vezetés élvezetére tudnak koncentrálni. A gépjármű átvétel okozta élményt Ügyfeleink, az erre a célra kialakított, 2 darab egyállásos átadó helyiség valamelyikében élhetik át.

A javításra hozott, valamint karambolos gépjárművek teljes körű biztosítási kárügyintézésével kapcsolatban mindenben segítségükre állnak munkafelvevő kollégáink. Ügyfeleink mobilitását megoldandó a javítás idejére, bérautóink közül kedvükre választhatnak. A megsérült, vagy meghibásodott gépjárművek szállításában 0-24 órás Autómentővel állunk rendelkezésükre. Amennyiben a jármű mozgatásában szüksége lenne segítségre, úgy ingyenes Hozom – Viszem szolgáltatás igénybe vehető.

GÉPKOCSI JAVÍTÁS A-Z-IG

Szervizünknek lehetősége van márkától függetlenül, a garanciális időtartamon belül, a kötelező karbantartások elvégzésére, valamint a garanciális javítások lebonyolítására. Ezzel párhuzamosan, mind magánszemélyek, mind flottát üzemeltető cégek részére, teljes körű szolgáltatást nyújtó márka független szervizeként működünk. Szolgáltatásaink magas színvonalának megvalósítását segíti, a közel 1000m2-es alapterületen elhelyezkedő műhelyünk, melyben lehetőségünk van egyidejűleg, akár 7 darab emelőn, a gépjárművek általános szerviz- és karbantartási munkálatainak elvégzésére. Ezen felül rendelkezünk egy darab 4 oszlopos futómű állító-, valamint teljesítménymérő paddal. Az apróbb beavatkozások elvégzésére alkalmas átmenő forgalmú Express Service állomásunk. A szezonális kerék-, és gumicserék okozta problémákat, saját gumiszerelő és centírozó géppel, valamint raktározási lehetőséggel tesszük tehermentessé Ügyfeleink részére. Cégünk komplexitását növeli a Nemzeti Közlekedési Hatóság által hitelesített átmenő forgalmú műszaki vizsgaállomás, valamint a kétállásos kézi autómosó.

A karosszériajavítás professzionális elvégzésében szakképzett kollégáinkat lézer vezérelt húzatópad segíti, melyet többéves tapasztalattal használnak. A lakatos munkák végeztével, számítógép által vezérelt festékkeverővel állítjuk be, gyári színkódok alapján a megfelelő színt, melyet a fényező hőkamrában juttatunk a gépkocsira, a legkorszerűbb festékek, segédanyagok és technológiák felhasználásával, gyárival megegyező minőségben.

Célunk, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve az Ideál Autó szolgáltatásaival, összességében érezzék, hogy törődünk velük. Ennek a szellemiségnek a megélése és napi szintű bizonyítása valamennyi Ideál Autó-s kolléga feladata és kötelessége.

ELÉRHETŐSÉGEINK

TELEPHELY: 2120 DUNAKESZI, PALLAG UTCA 13.

Fekvés: Az Ideál Autó Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található az Auchan, Bauhaus és Buy-Way áruházak közvetlen szomszédságában.

 

Nyitva tartás: Szerviz: Értékesítés:
Hétfő – Péntek 08:00 – 16:30 09:00 – 18:00
Szombat Zárva 10:00 – 14:00
Vasárnap Zárva Zárva

Műszaki vezető:

Szarka László

 

Szerviz munkafelvétel:
Szőcs Gábor

Biztosítás ügyintézés, kárrendezés:
Koltai Vivien

+36-27/541- 441
+36-20/289-5341
+36-70/226-7730 

 

Központi e-mail: szerviz@idealauto.hu

Minden egy helyen

  • Töltés
  • Klímagáz feltöltés
  • Beépítés
  • Olajbetöltés
  • Ellenörzés

Nem találta meg amit keresett?

Hívjon fel minket és segítünk!

Nem találta meg amit keresett?

Hívjon fel minket és segítünk!

Megközelítés: Az M0-ás körgyűrűt Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijáratnál hagyjuk el, utána a körforgalomban a harmadik kihajtón Káposztásmegyer tábla irányába hajtson tovább a Nádas utcán.

Majd a második körforgalomnál szintén a harmadik kijáraton haladunk tovább a Nádas utcán Dunakeszi irányába, amit a harmadik körforgalom második kijárójánál hagyunk el.

A körforgalomból kijövet kb. 50 méter után balra fordulunk a Pallag utcába, ahol jobb kéz felé megérkezünk az autószalonhoz.